Web address of the page: https://www.medjugorje.ws/be/messages/highlight?find=%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B0 
www.medjugorje.ws » Our Lady of Medjugorje Messages » Our Lady of Medjugorje Messages containing 'цела'

Our Lady of Medjugorje Messages containing 'цела'

Total found: 2
"Дарагія дзеці, маё матчына сэрца палае, калі я гляджу на дзяцей, якія не любяць ісціну, якія яе хаваюць, калі я гляджу на сваіх дзяцей, якія не моляцца з любоўю і праз учынкі. Мне вельмі крыўдна, калі я кажу майму Сыну, што многія з маіх дзяцей страцілі веру, што не ведаюць Яго. Таму я заклікаю вас, апосталы маёй любові, імкнецеся глядзець у самую глыбіню чалавечых сэрцаў, і там вы напэўна знойдзеце маленькі схаваны скарб дабрыні. Погляд такім чынам змяшчае міласэрднасць Айца Нябеснага. Вы павінны шукаць добро нават там, дзе ёсць найвялікшае зло, спрабаваць зразумець іншага, а не асуджаць яго. Сапраўды гэтага чакае ад вас мой Сын, а я, як маці, заклікаю вас, каб паслухаліся Яго. Дарагія дзеткі, дух мацнейшы за цела, бо праз любоў і ўчынкі пераадольвае ўсе перашкоды. Не забывайце, што мой Сын палюбіў вас і любіць. Яго любоў у вас і з вамі, калі вы адзінасутны з Ім. Ён з'яўляецца святлом свету, нішто і ніхто не можа спыніць Яго канчатковую славу. Таму вы, апосталы маёй любові, не бойцеся сведчыць аб праўдзе. Абвяшчайце пра яе з захапленнем, праз учынкі, любоў, адданасць, але дзейнічайце заўсёды з пакорай. Дайце праўдзівае сведчанне ўсім хто не спазнаў майго Сына. Я буду з вамі, і буду дадаваць вам адвагі. Давайце доказ любові, якая ніколі не сканчаецца, таму што паходзіць ад Айца Нябеснага, які вечны і ахвяруе вечнасць усім маім дзяцям, Дух майго Сына заўсёды будзе з вамі. Зноў заклікаю вас мае дзяці маліцца за сваіх пастыраў, маліцеся каб любоў майго Сына вяла іх. Дзякуй. "
"Дарагія дзеці, дзякуючы рашэнню і любові Бога, я была абрана стаць Божай маці і вашай маці. Але нават з маёй волі і маёй нязменнай любові да Нябеснага Айца і майго поўнага даверу да Яго, маё цела стала келіхам Богачалавека. Я была на службе праўды, любові і збаўлення. Я зараз сярод вас, каб запрасіць вас, дзеці, апосталы маёй любові, быць носьбітамі праўды, запрасіць вас распаўсюджваць Яго словы, словы збаўлення праз вашую волю і любоў да майго Сына, каб паказаць сваімі учынкамі ўсім, хто не ведаў майго Сына, яго любоў. Вы знойдзеце сілу ў Эўхарыстыі, Сын мой сілкуе цябе сваім целам і ўмацоўвае цябе сваёй крывёю. Дзеці мае, складзіце рукі і моўчкі глядзіце на крыж у цішы. Такім чынам, вы атрымаеце веру, каб вы маглі яе перадаць, вы атрымліваеце ісціну, каб вы маглі адрознівацца, вы атрымаеце любоў, каб ведалі як сапраўды любіць. Дзеці мае, апосталы маёй любові, складзіце рукі, паглядзіце на крыж, толькі выратаванне ў крыжы. Дзякуй. "