Web address of the page: https://www.medjugorje.ws/be/messages/highlight?find=%D0%BF%D0%B0 
www.medjugorje.ws » Our Lady of Medjugorje Messages » Our Lady of Medjugorje Messages containing 'па'

Our Lady of Medjugorje Messages containing 'па'

Total found: 14
"Дарагія дзеці! Згодна з воляй майго Сына і праз маю матчыну міласць прыходжу да вас, маіх дзяцей, а асабліва да тых, якія яшчэ не пазналі міласці майго Сына. Прыходжу да вас, якія думаеце пра Мяне, якія да Мяне звяртаецеся. Даю вам маю матчыну любоў і нясу благаславенне свайго Сына. Ці маеце чыстые і адкрытые сэрцы? Ці бачыце дары, знакі маёй прысутнасці і міласці? Дзеці мае, у сваім зямным жыцці ідзіце па маім прыкладзе. Маё жыццё было болем, маўчаннем і невымернай верай і даверам Айцу Нябеснаму. Нічога не бывае выпадковым– ні боль, ні радасць, ні цярпенне, ні міласць. Усё гэта ласкі, якія дае вам мой Сын і якія вядуць вас да жыцця вечнага. Мой Сын чакае ад вас любові і малітвы да Яго. Любіць і маліцца да Яго азначае– буду вас павучаць як Маці– маліцца ў цішы сваёй душы, а не толькі прамаўляць вуснамі. Гэта азначае нават найменшы прыгожы ўчынак рабіць у імя майго Сына; імі з'яўляюцца цярплівасць, міласэрнасць, прыняцце болю і афяра ўчыненая на карысць іншых. Дзеці мае, мой Сын глядзіць на вас. Маліціся, каб і вы бачылі Яго аблічча i каб мог вам аб'явіцца. Дзеці мае, указваю вам адзіную і сапраўдную праўду. Маліціся, каб вы зразумелі гэта і былі ў стане распаўсюджваць любоў і надзею, каб маглі быць апосталамі маёй міласці. А асабліва маё матчына сэрца мілуе пастыраў. Маліціся за іх блаславёныя рукі. Дзякую вам. "
Візіянерка Мір'яна Драгіцевіч -Сольдо мела штодзённыя аб'яўленні ад 24 чэрвеня 1981 года па 25 снежня 1982 г. Падчас апошняга спаткання Маці Божая адкрыла ёй 10-ты сакрэт і сказала, што будзе аб'яўляцца ёй адзін раз у год 18-га сакавіка. Так было да гэтага часу і ў гэтым годзе таксама. Некалькі тысяч пілігрымаў сабраліся на ружанец. Аб'яўленне пачалося ў 13:44 і працягвалася да 13:48.
"Дарагія дзеці! Маім матчыным жаданнем ёсць, каб вашыя сэрцы былі напоўнены спакоем і вашыя душы былі чыстыя, каб вы ў прысутнасці майго Сына маглі ўбачыць Яго твар. Бо, дзеці мае, як маці ведаю, што прагнеце суцяшэння, надзеі і абароны. Вы, дзеці мае, свядома і несвядома шукаеце майго сына. І я праходзячы зямны час, цешылася, радавалася, цярпела і цярпліва пераносіла пакуты і боль, пакуль мой Сын у сваёй славе іх не адхіліў. Таму я кажу Сыну Майму: «Заўсёды ім дапамагай!». Вы, дзеці мае, праўдзівай любоўю асвяціце цемру эгаізму, які ўсё больш акружае маіх дзяцей. Будзьце велькадушнымі. Хай вы і вашыя рукі і сэрцы заўсёды будуць адкрытыя. Не бойцеся. Аддайцеся майму Сыну з даверам і надзеяй. Гледзячы на Яго, жывіце жыццём любові. Любіць- азначае аддаваць, цярпець, і ніколі не асуджаць. Любіць, значыць жыць словамі майго Сына. Мае дзеці, як маці кажу вам, толькі сапраўдная любоў вядзе да вечнага шчасця. Дзякуй вам. "
"Дарагія дзеці! Найвышэйшы дазволіў мне, каб я зноў нанова заклікала вас да навяртання. Дзеці, адкрыйце свае сэрцы на ласку, да якой вы ўсе запрошаны. Будзьце сведкамі супакою і міру ў гэтым неспакойным свеце. Тут, на Зямлі, вашае жыццё хуткаплыннае. Маліцеся, каб праз малітву вы адчувалі смутак па небу і нябесным рэчам і вашае сэрца будзе бачыць па-іншаму. Вы не самотныя, я з вамі, і перад маім Сынам Езусам заступаюся за вас. Дзякуй вам, што адказалі на мой заклік. "
"Дарагія дзеці, я звяртаюся да вас як маці простымі словамі, але поўнымі любові і клопату аб сваіх дзецях, якіх даверыў мне мой Сын. І мой Сын, які вечна прысутны, Ён прамаўляе словы жыцця і засявая любоў ў адкрытых сэрцах. Таму я прашу вас, апосталы маёй любові, майце адкрытыя сэрцы заўсёды гатовыя да міласьці і прабачэння. Праз майго Сына заўсёды прабачайце, і вы будзеце ў супакоі. Мае дзеткі, турбуйцеся за вашыя душы, таму што гэта адзінае, што належыць вам. Вы забыліся пра важнасць сям'і. Сям'я не павінна быць месцам болю і пакут, але месцам разумення і чуллівасці. Сем'і, якія спрабуюць жыць у адпаведнасці з маім Сынам, жывуць ва ўзаемнай любові. Калі мой Сын быў яшчэ малы, Ён сказаў мне, што ўсе людзі Яго браты. Таму памятайце, апосталы маёй любові, што ўсе людзі, якіх вы сустракаеце, э'яўляюцца вам сям'ёй, вы- браты ў маім сыне. Мае дзеці, не марнуйце час, каб думаць пра будучыню і не турбуйцеся. Клапаціцеся толькі пра тое, каб добра пражыць кожную хвіліну па волі майго Сына, і здабудзеце супакой. Мае дзеці, ніколі не забывайце маліцца за сваіх пастыраў. Маліцеся, каб яны маглі прыняць усіх людзей як сваіх дзяцей, і каб у маім Сыне яны сталі да іх духоўнымі бацькамі. Дзякуй вам. "
"Дарагія дзеці, калі на зямлі не хапае любові, калі не можаце знайсці шлях выратавання, я, Маці, прыходжу, каб дапамагчы вам знайсці сапраўдную веру, жывую і глыбокую, каб дапамагчы вам па-сапраўднаму любіць. Як маці, я сумую па вашай ўзаемнай любові, дабрыні і чысціні. Маё прагненне ў тым, каб вы были праведны і любілі . Мае дзеці, радуйцеся ў духу, будзьце чыстымі, будзьце дзецьмі. Мой Сын сказаў, што любіць заставацца сярод чыстых сэрцаў, таму што чыстыя сэрцы заўсёды маладыя і вясёлыя. Мой Сын наказаў вам, каб узаемна прабачалі і любілі адзін аднаго. Ведаю, што гэта не заўсёды лёгка. Пакута прымушае расці ў духу, каб маглі яшчэ больш узрастаць духоўна, мусіце шчыра і па-сапраўднаму дараваць і любіць.Шмат маіх дзяцей на зямлі не ведаюць Майго Сына. Не любяць Яго, але вы, хто любіць Майго Сына, хто носіць Яго ў сваім сэрцы, маліцеся, маліцеся, а молячыся адчувайце Майго Сына у сабе. Няхай ваша душа дыхае Яго подыхам. Я сярод вас, і кажу аб вялікіх і малых справах. Я не стамлюся гаварыць вам пра Майго Сына, сапраўднай любові. Таму, мае дзеці, адкрыйце свае сэрцы для мяне. Дазволь мне па-мацярынску суправаджаць. Будзьце апосталамі любові Майго Сына і маімі апосталамі. Як маці, я малю вас не забываць пра тых, каго Мой Сын паклікаў каб суправаджалі вас! Дзякуй. "
"Дарагія дзеці! Заклікаю вас шчырымі сэрцамі прымаць Мае словы, якія Я кажу вам як Маці, каб вы ішлі шляхам дасканалага святла, чысціні, адзінай любові Майго Сына, чалавека і Бога. І радасць, святло, невыказаныя чалавечымі словамі, атуляць вашу душу! Вас ахопяць мір і любоў Майго Сына. Гэтага я жадаю ўсім маім дзецям. Таму вы, апосталы Маёй любові, вы, якія ўмеюць любіць і дараваць, вы, хто не судзіць, вы, каго я заклікаю быць прыкладам для тых, хто не ідзе па шляху святла і любові ці звярнуў з яго. Жыццём сваім пакажыце ім ісціну. Пакажыце ім любоў, бо любоў пераадольвае ўсе цяжкасці, а ўсе Мае дзеці прагнуць любові. Вашае адзінства ў любові - дар для Майго Сына і Мяне. Але, дзеці Мае, запомніце: любіць азначае і жадаць дабра свайму бліжняму, і жадаць навяртання для душы бліжняга. Калі Я гляджу на вас, што сабраліся ля Мяне, маё сэрца сумнае, таму што Я бачу так мала братэрскай любові, міласэрнай любові. Дзеці Мае, Эўхарыстыя, Мой жывы Сын - пасярод вас. Яго словы дапамогуць вам зразумець, бо Яго слова - жыццё, Яго слова спрыяе дыханню душы, Яго слова спрыяе пазнанню любові. Дарагія дзеці, Я зноў прашу вас як Маці, Якая жадае дабра сваім дзецям: любіце сваіх пастыраў, маліцеся за іх. Дзякуй вам! "
"Дарагія дзеці, Я заклікаю вас быць смелымі і не стамляцца, таму што нават самае найменьшае дабро, самы маленькі знак любові перамагаюць зло, якое становіцца ўсё больш прыкметным. Мае дзеці, слухайце мяне, каб дабро перамагло, каб пазналі любоў майго Сына. Гэта самае вялікае шчасце- рукі майго Сына, што абдымаюць, Таго, хто любіць душы, Таго, хто даў Сябе за вас і заўсёды дае Сябе нанова ў Эўхарыстыі, Таго, хто мае слова вечнага жыцця. Пазнанне Яго любові і поступ за Ім па Яго слядах азначаюць атрыманне багацця духоўнага. Гэта багацце, якое дае добрае самаадчуванне і заўсёды пачуццё любові і дабра. Апосталы маёй любові, мае дзеці, вы будзьце як прамяні сонца, якія цяплынёй любові Майго Сына саграваюць усіх вакол сябе. Мае дзеці, свет мае патрэбу ў апосталах любові; свету патрэбна вялікая колькасць малітвы, але малітвы прамоўленай з сэрца і душы, а не толькі вымаўленай вуснамі. Мае дзеці, імкніцеся да святасці ў пакоры. З пакорай, якая дазваляе майму Сыну, каб праз вас рабіць тое, што Ён жадае. Мае дзеці, вашы малітвы, вашы словы, думкі і дзеянні- ўсё гэта альбо адкрывае, альбо закрывае дзверы ў Царства Нябеснае для вас. Мой Сын паказаў вам шлях і даў вам надзею, а я вас суцяшаю і дадаю адвагі. Калі, дзеці мае, я пазнала, што такое боль, я мела веру і надзею, а цяпер маю узнагарода жывучы ў Каралеўстве майго Сына . Таму паслухайце мяне, не стамляйцеся. Дзякую вам. "
"Дарагія дзеці! Калі прыходзіце да мяне як да маці, з чыстымі і адкрытымі сэрцамі, ведайце, што я вас слухаю, дадаю вам адвагі, суцяшаю вас і найперш за ўсё- заступаюся за вас перад маім Сынам. Ведаю, што хочаце мець моцную веру і выказваць яе правільным чынам. Гэта тое, што мой Сын чакае ад вас, то шчырая, моцная і глыбокая вера, тады кожны спосаб, у якім вы выказваеце веру з'яўляецца правільным.

Вера прыгожая таямніца, якая захоўваецца ў сэрцы. Яна існуе паміж Нябесным Айцом і ўсімі яго дзецьмі, яе можна спазнаць па плёну і міласці, якую маеце да ўсіх Божых стварэнняў. Апосталы маёй любові, мае дзеці, даверціся майму Сыну. Дапамажыце ўсім маім дзецям спазнаць Яго любоў. Вы- мая надзея, вы, хто стараецца шчыра любіць майго Сына.

У імя міласці, для вашага выратаваньня, згодна волі Айца Нябеснага і дзякуючы майму Сыну і я тут сярод вас. Апосталы маёй міласці, няхай разам з малітвай і ахвярай вашыя сэрцы будуць асвенчаны любоўю і святлом майго Сына. Хай гэтае святло і любоў азарае ўсіх, каго вы сустракаеце і навяртае іх да майго Сыну. Я з вамі. Асаблівым чынам я з вашымі пастырамі. Матчынай міласцю асвячаю іх і заахвочваю, каб рукамі, паблагаслаўленымі маім Сынам, благаславілі ўвесь свет. Дзякую вам. "
"Дарагія дзеці, аб'яўленні гэта вынік любові і дабрыні Айца Нябеснага, яны павялічваюць веру якая тлумачыць, прыносіць супакой, упэўненасць і надзею. Так і я, мае дзеці, з міласэрнай любові Айца Нябеснага, заўсёды ад пачатку паказваю вам шлях да Майго Сына, да вечнага выратавання. Аднак, на жаль, многія з маіх дзяцей не жадаюць слухаць мяне, шмат маіх дзяцей маюць сумненні. Таму я, я заўсёды своечасова і пазачасова, я праслаўляю Бога за ўсе, што Ён зрабіў ува мне і праз мяне. Мой Сын аддаецца вам, ламае з вамі хлеб, наказвае вам словы вечнага жыцця, каб вы неслі іх усім. А вы, мае дзеці, апосталы маёй любові, чаго вы баіцеся, калі Мой Сын з вамі? Пакажыце Яму вашы душы, каб ён мог заставацца і зрабіць з іх сведкаў, сведкаў веры і міласці.

Мае дзеці жывуць Евангеллем, выказваюць міласэрную любоў да бліжняга, але перш за ўсё любоў да Нябеснага Айца. Мае дзеці, вы не выпадкова злучаны. Нябесны Айцец нікога не злучае выпадкова. Мой Сын прамаўляе да тваёй душы. Я прамаўляю да вас сэрцам. Як маці кажу вам, ідзіце за мной, любіце адзін аднаго, будзьце прыкладам. Не бойцеся сваім прыкладам бараніць ісціну Слова Божага, якое вечнае і ніколі не змяняецца. Мае дзеці, хто дзейнічае у святле лювові міласэрднай і праўды, таго падтрымліваюць нябёсы і ён не адзін. Апосталы маёй любові, хай іншыя пазнаюць вас заўсёды па лагоднасьці, любові і спакою. Я з вамі. Дзякую вам. "
"Дарагія дзеці! Я, па волі Айца Міласэрнага, даю вам відочныя прыкметы майго мацярынства і буду надалей іх вам даваць. Мае дзеці, гэта мацярынскае жаданне вылечваць душы. Гэта маё жаданне, каб кожнае маё дзіця мела сапраўдную веру, каб атрымалі цудоўны вопыт, п'ючы з крыніцы Слоў майго Сына- Слоў Жыцця. Мае дзеці, мой Сын, праз міласць і ахвяру прынёс у свет святло веры і паказаў вам дарогу веры. Дзеткі, бо вера перамагае боль і пакуты. Сапраўдная вера робіць малітву больш чуллівай, робіць справы міласэрнасці- размову, міласціну. Гэта мае дзеці якія маюць веру, сапраўдную веру, шчаслівыя нягледзячы нінашто, таму што перажываюць на зямлі пачатак нябеснага шчасця. Таму, дзеці мае, апосталы маёй любові, заклікаю вас даць прыклад праўдзівай веры, каб неслі святло там дзе цемра, каб жылі маім Сынам. Мае дзеці, як маці кажу вам: не можаце ісці дарогай веры і наследаваць майго Сына без вашых пастыраў. Маліцеся, каб яны мелі сілу і любоў каб весці вас. Няхай вашы малітвы заўсёды будуць з імі. Дзякуй. "
"Дарагія дзеці! Я з вамі праз ўсе гэтыя гады, каб весці вас шляхам збаўлення. Вярніцеся да майго Сына, вярніцеся да малітвы і посту. Дзеці, дазвольце Богу прамаўляць да вашых сэрц, бо Сатана пануе і хоча знішчыць вашае жыццё і зямлю, па якой вы ходзіце. Будзьце смелыя і выбірайце святасць. Вы ўбачыце навяртанне ў вашых сэрцах і сем’ях, будзе пачута малітва, Бог пачуе вашы прашэнніі і дасць вам супакой. Я з вамі і благаслаўляю ўсіх вас маім мацярынскім дабраславеньнем. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
"Дарагія дзеці! У гэты час я заклікаю вас вярнуцца да Бога і маліцца. Паклічце на дапамогу ўсіх святых, каб яны маглі стаць вашым прыкладам і дапамогай. Сатана моцны і імкнецца прыцягнуць як мага больш сэрцаў. Ён хоча вайны і нянавісці. Вось чаму я так доўга з вамі, каб весці вас па шляху збаўлення, да Таго, хто ёсць дарогай, праўдай і жыццём. Вярніцеся, дзеткі, да любові да Бога, і Ён стане вашай сілай і прытулкам. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
"Дарагія дзеці! Маліцеся, сведчыце і радуйцеся са мной, бо Найвышэйшы працягвае пасылаць мяне каб весці вас па шляху святасці. Ведайце, дзеткі, што жыццё кароткае і што вас чакае вечнасць, каб з усімі святымі праслаўляць Бога сваім існаваннем. Не хвалюйцеся, дзеткі, пра зямныя рэчы, але прагніце неба. Вашай мэтай будзе рай, а ў сэрцы будзе панаваць радасць. Я з вамі і дабраслаўляю ўсіх вас мацярынскім благаслаўленнем. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
"Дарагія дзеці! Вятры зла, нянавісці і беспарадкаў дзьмуць па зямлі, каб знішчыць жыцці. Таму Ўсявышні паслаў мяне да вас, каб весці вас на шлях супакою і еднасці з Богам і людзьмі. Вы, дзеткі, мае працягнутыя рукі: маліцеся, посціце і складайце ахвяры за мір. Скарб, якога жадае кожнае сэрца. Дзякуй, што адказалі на мой заклік. "