Web address of the page: https://www.medjugorje.ws/be/updates/3 
www.medjugorje.ws » Medjugorje Website Updates » Medjugorje Website Updates

Medjugorje Website Updates

25. жнівень 2021 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! Дзеткі, з радасцю звяртаюся да ўсіх вас, хто адгукнуўся на мой заклік, будзьце радасцю і супакоем. Сваім жыццём давайце сведчанне нябёсаў, якое вам нясу. Прыйшоў час, дзеткі, каб вы сталі адлюстраваннем маёй любові да ўсіх тых, хто не любіць і чыё сэрца напоўнена нянавісцю. Не забывайце: Я з вамі і хадайнічаю за вас усіх перад маім сынам Езусам, каб Ён даў вам свой спакой. Дзякуй, што адказалі на мой заклік. "
25. ліпень 2021 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! У гэты неспакойны час, калі д'ябал збірае жніво душ, каб прыцягнуць іх да сябе, я заклікаю вас да трывалай малітвы, каб вы ў малітве адкрылі Бога любові і надзеі. Дзеці, вазьміце крыж у рукі. Няхай ён вас заахвочвае, бо любоў заўсёды перамагае, асабліва цяпер калі адхіленыя крыж і вера. Вы павінны быць адлюстраваннем і прыкладам у сваім жыцці, што вера і надзея ўсё яшчэ жывыя і новы свет супакою магчымы. Я з вамі і хадайнічаю за вас перад маім Сынам Ісусам. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. чэрвень 2021 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! Маё сэрца радаснае, бо праз гэтыя гады я бачу вашу любоў і адкрытасць на мае заклікі. Сёння я звяртаюся да вас усіх: маліцеся са мной за мір і свабоду, бо шатан моцны і хоча праз сваю хітрасць адвесці як можна больш сэрцаў ад майго матчынага сэрца. Таму выбярыце Бога, каб было добра вам на зямлі, якую Бог вам даў. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. май 2021 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеткі, я гляджу на вас і заклікаю: вярніцеся да Бога, бо Ён любоў, і з любові Ён паслаў мяне, каб я вяла вас на шляху навяртання. Пакіньце грэх і зло, выбярыце святасць, і радасць запануе, і вы станеце маімі працягнутымі рукамі ў гэтым загубленым свеце. Я хачу, каб вы былі малітвай і надзеяй для тых, хто не сустрэў Бога любові. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. красавік 2021 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеткі! Сёння я запрашаю вас засведчыць вашу веру ў колерах вясны. Няхай гэта будзе вера ў надзею і мужнасць. Няхай ваша вера не вагаецца, дзеткі, у любой сітуацыі, нават у гэты час выпрабаванняў. Ідзіце смела з уваскрослым Хрыстом у напрамку неба, якое ёсць вашай мэтай. Я іду за вамі на гэтым шляху святасці і тулю ўсіх вас ў сваім Беззаганным Сэрцы. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. сакавік 2021 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! І сёння я з вамі, каб сказаць вам: -,,Дзеткі, хто моліцца той не баіцца будучыні і не губляе надзеі". Вы абраныя прыносіць радасць і супакой таму што вы мае. Я прыйшла сюды як Каралева міра, таму што д'ябал хоча хваляванняў і вайны, хоча напоўніць вашыя сэрцы страхам будучыні, а будучыня належыць Богу. Таму будзьце пакорныя, маліцеся і пакіньце ўсё ў руках Усявышняга, які стварыў вас. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. люты 2021 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! Бог дазволіў мне быць з вамі сёння, заклікаць вас да малітвы і посту. Жывіце гэтым часам ласкі і будзьце сведкамі надзеі, бо я паўтараю вам, дзеткі, што праз малітву і пост можна ўратавацца нават ад вайны. Дзеткі, верце і жывіце ў веры і з верай у гэты час ласкі, і маё Беззаганнае Сэрца не пакіне нікога з вас у бядзе калі маёй абароны папросіце. Я заступаюся за вас перад Ўсявышнім і малюся за мір у вашых сэрцах і надзею на будучыню. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. студзень 2021 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! У гэты час я запрашаю вас маліцца, пасціцца і выракацца, каб былі мацнейшымі ў веры. Гэта час абуджэння і нараджэння. Як і прырода, што дарыць сябе, таксама і вы, дзеткі, разважайце колькі вы атрымалі. Будзьце радаснымі носьбітамі міру і любові, каб добра было вам на зямлі. Вы прагнеце неба, а на небе няма ні гора ні нянавісці. Таму, дзеткі, вырашыце яшчэ раз навярнуцца і дазвольце святасці панаваць у вашым жыцці. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. снежань 2020 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! Я прыношу вам маленькага Езуса, Які прыносіць вам мір. Ён- мінулае, сучаснасць і будучыня вашага жыцця. Дзеткі, не дазваляйце сгаснуць вашай веры і надзеі на лепшую будучыню, бо вы абраныя быць сведкамі надзеі пры любой магчымасці. Вось чаму я тут з Езусам, каб дабраславіць вас сваім супакоем. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. лістапад 2020 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! Цяпер час любові, цяпла, малітвы і радасці. Дзеткі, маліцеся, каб Дзіцятка Езус нарадзіўся ў вашых сэрцах. Адкрыйце сэрцы Езусу, які аддае сябе кожнаму з вас. Бог паслаў мяне быць радасцю і надзеяй у гэты час, і я кажу вам: без дзіцяці Езуса ў вас няма ні пяшчоты, ні адчування Неба, якія схаваны ў нованароджаным. Таму, дзеткі, працуйце над сабой. Чытаючы Святое Пісанне, вы адкрыеце для сябе нараджэнне Езуса і радасць як у першыя дні, якія Меджугор'е падарыла чалавецтву. Гісторыя будзе праўдай, і яна паўтараецца сёння ў вас і вакол вас. Працуйце і будуйце мір праз сакрамэнт споведзі. Дзеці, прымірыцеся з Богам, і вы ўбачыце вакол сябе цуды. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. кастрычнік 2020 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! У гэты час я заклікаю вас вярнуцца да Бога і маліцца. Паклічце на дапамогу ўсіх святых, каб яны маглі стаць вашым прыкладам і дапамогай. Сатана моцны і імкнецца прыцягнуць як мага больш сэрцаў. Ён хоча вайны і нянавісці. Вось чаму я так доўга з вамі, каб весці вас па шляху збаўлення, да Таго, хто ёсць дарогай, праўдай і жыццём. Вярніцеся, дзеткі, да любові да Бога, і Ён стане вашай сілай і прытулкам. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. верасень 2020 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! Я з вамі так доўга, бо Бог вялікі ў сваёй міласці і ў маёй прысутнасці. Я заклікаю вас, дзеткі, вярнуцца да Бога і да малітвы. Хай любоў будзе мерай вашага жыцця, і памятайце, дзеткі, што малітва і пост твораць цуды ў вас і вакол вас. Што б вы ні рабілі, няхай гэта будзе на славу Богу, і тады Неба напоўніць ваша сэрца радасцю, і вы адчуеце, што Бог любіць вас і пасылае мяне, каб выратаваць вас і Зямлю, на якой вы жывяце. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. жнівень 2020 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! Цяпер час ласкі. Я з вамі і зноў заклікаю вас, дзеці, вяртайцеся да Бога і малітвы, аж пакуль малітва не стане вам радасцю. Дзеці, у вас не будзе будучыні і супакою пакуль у вашым жыцці не з'явіцца асабістае навяртанне і змена да лепшага. Зло спыніцца і мір запануе ў вашых сэрцах і ў свеце. Так, дзеці, маліцеся, маліцеся, маліцеся. Я з вамі і хадайнічаю перад маім сынам Езусам за кожнага з вас. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. ліпень 2020 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! У гэты неспакойны час, калі д'ябал збірае жніво душ, каб прыцягнуць іх да сябе, я заклікаю вас да трывалай малітвы, каб вы ў малітве адкрылі Бога любові і надзеі. Дзеці, вазьміце крыж у рукі. Няхай ён вас заахвочвае, бо любоў заўсёды перамагае, асабліва цяпер калі адхіленыя крыж і вера. Вы павінны быць адлюстраваннем і прыкладам у сваім жыцці, што вера і надзея ўсё яшчэ жывыя і новы свет супакою магчымы. Я з вамі і хадайнічаю за вас перад маім Сынам Ісусам. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
25. чэрвень 2020 /  Section: Our Lady of Medjugorje Messages - Category: Monthly Messages
"Дарагія дзеці! Я чую вашы заклікі і малітвы, і прашу за вас майго Сынам Ісуса, Ён з'яўляцца для вас дорогай, ісцінай і жыццём. Дзеткі, навярніцеся да малітвы і адкрыйце вашы сэрцы ў гэты час ласкі, і ідзіце шляхам навяртання. Ваша жыццё мімалётнае і без Бога нямае сэнсу. Менавіта таму я з вамі, каб прывесці вас да святасці жыцця, каб кожны з вас спазнаў радасць жыцця. Я люблю вас усіх, дзеці, і дабраслаўляю вас матчыным благаслаўленнем. Дзякуй, што адгукнуліся на мой заклік. "
<<Previous  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 81 Next>>