Mesazhi, 2 Dhjetor 2007 - Të shfaqurit për Mirjanën


 

Mesazhi, 2 Dhjetor 2007 [O] - Të shfaqurit për Mirjanën

Bij të dashur, ndersa shoh në zemrat tuaja, zemra ime mbushet dhëmbje e drithma. Bijt e mi, ndaluni për një çast dhe shikoni zemrat tuaja. Biri im, Hyji juaj, a është me të vertetë në vendin e parë? Janë me të vertetë ligjët e tij masa e jetës suaj? Ju këshilloj përsëri. Pa fe nuk ka afersi me Hyjin, nuk ka Fjalë të Hyjit që është drita e shelbimit dhe drita e sjelljes së mirë.
To compare Medjugorje messages with another language versions choose

For God to live in your hearts, you must love.

`