Mesazhi, 2 Janar 2008 - Të shfaqurit për Mirjanën


 

Mesazhi, 2 Janar 2008 [O] - Të shfaqurit për Mirjanën

Bij të dashur, me të gjithë forcen e zemres sime unë ju dua dhe ju dhurohem. Ashtu si nëna përpiqet për fëmijët e vet, unë lutem e përpiqem për ju. Nga ju kerkoj që të mos keni frikë të hapeni që të mund të duani dhe t’i përkushtoheni të tjerëve me zemër. Sa më shumë që ta bëni këte me zemër, do të merrni më shumë dhe do ta kuptoni më mirë Birin tim dhe dhuntitë e tij për ju. Le t’ju njohin të gjithë përmes dashurisë së Birit tim. Ju falënderoj!
To compare Medjugorje messages with another language versions choose

For God to live in your hearts, you must love.

`