Mesazhi, 25 Shkurt 2008


 

Mesazhi, 25 Shkurt 2008 [O]

Bij të dashur, në këte kohë hiresh ju ftoj serish për lutje dhe sakrificë. Le të jetë dita juaj e thurur me lutje të shkurta por të zjarrta për të gjithë ata që nuk e kanë njohur Dashurinë e Hyjit. Faleminderit që i jeni pergjigjur thirrjes sime.
To compare Medjugorje messages with another language versions choose

For God to live in your hearts, you must love.

`