Mesazhi, 2 Prill 2008 - Të shfaqurit për Mirjanën


 

Mesazhi, 2 Prill 2008 [O] - Të shfaqurit për Mirjanën

Bij të dashtun, edhe sot, ndersa jam me ju me dashuninë e madhe të Hyjit, deshroj t’ju pyes: ju, a jeni me mue? Zemra juej a asht e hapun për mue? A më lejoni që unë t’jua pastroj me dashuninë time dhe ta pergatis për Birin tim? Bijt e mi, jeni të zgjedhun sepse në kohen tuej një hir i madh i Hyjit ka zbritë nga qielli. Mos hezitoni ta prismi. Ju falenderoj.
To compare Medjugorje messages with another language versions choose

For God to live in your hearts, you must love.

`