Monthly Medjugorje Messages of year 2018

Janar Shkurt   Mars Prill Maj Qershor
Korrik Gusht Shtator Tetor Nëntor Dhjetor
 

Latest Mesazhi, 25 Shkurt 2018 [O]

Të dashur bij! Në këtë kohë hiri ju ftoj të gjithëve që të hapeni dhe të jetoni urdhërimet që Hyji ju ka dhënë, gjersa, nëpërmjet sakramenteve, t’ju udhëheqin në rrugën e kthimit. Bota dhe tundimet e botës ju provojnë; ju, bij, shikoni krijesat e Hyjit që në bukuri e përvujtëri Ai ju ka dhënë, dhe doni Hyjin, bij, mbi gjithçka dhe Ai do t’ju udhëheqë në rrugën e shpëtimit! Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
To compare Medjugorje messages with another language versions choose

For God to live in your hearts, you must love.