Mesazhi, 25 Prill 2007


 

Mesazhi, 25 Prill 2007 [O]

Bij të dashur, edhe sot ju ftoj përsëri për konvertim. Hapni zemrat tuaja. Kjo është kohë hiresh dhe, deri sa jam me ju, shfytëzojeni. Duhet të thoni: ‘Kjo është koha për shpirtin tim’. Unë jam me ju dhe ju dua me një dashuri të pamatëshme. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
To compare Medjugorje messages with another language versions choose

For God to live in your hearts, you must love.

`